Mitt bibliotek Blog Teamet vårt Ta en prat Anbefalte verktøy Login

Hva skal til for å kunne ta ut mer lønn?

business lønn omsetning Nov 14, 2022

Det er ikke uvanlig at man i en oppstartsfase må jobbe døgnet rundt, uten å ta ut lønn. Er du heldig klarer du allerede fra starten av å ta ut litt, men som sagt.. da er du en av de heldige. Uansett om du er der at du tar ut lite eller ingenting, er du sikkert nysgjerrig på hva du må gjøre for å kunne ta ut noe eller mer.. For vi er alle nødt til å leve av noe, vi kan dessverre ikke leve på luft og kjærlighet, selv om det hadde gjort livet enormt mye enklere. 

Hvor mye du tjener i din business vil ha en direkte sammenheng med hvor mye verdi du klarer å levere, til hvor mange mennesker. Veien dit kan være lang, og du har kanskje kjent på lysten til å gi opp? VI vet alle at når vi jobber på businessen vår måned etter måned, mens privatøkonomien bare går en vei - og det er nedover, da er det ikke særlig gøy. 

Derfor er det viktig at du så raskt som mulig får businessen din opp på et nivå hvor du kan ta ut den lønnen du faktisk fortjener, som gjør at du føler at innsatsen du legger ned er verdt det. 

Men hvordan skal du gjøre det? Jo, du skal sette deg et mål. Et mål for businessen din. Jeg lærer deg hvordan du kan sette deg et realistisk mål for DIN bedrift, det er bare å se videoen over. 

Lykke til!

Vetle

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.