Gjør regnskap enkelt for deg selv

Legg igjen eposten din under for å få beskjed om når Regnskapshjelpen åpner for nye medlemmer igjen.

Prisen i 2024 er 6900kr for årsabonnement.

Filer fra Youtube:

Med smarte skattefradrag kan du blant annet gi en skattefri gave til din samboer ved å endre styret i bedriften. Klikk på bildet for å se videoen om hvordan du gjør det i praksis.

Protokoll for endring av styret

Når du har et varelager så er det viktig å holde orden på varelageret i regnskapet. Klikk på bildet for å se hvilken årlig rutine du må gjøre for å unngå feil i regnskapet. 

Varetellingsliste

Dersom du har et aksjeselskap så har du kanskje anledning til å leie ut lokaler i din egen bolig til selskapet ditt. Klikk på bildet for å lære hvordan du kan gjøre det.

Leiekontrakt hjemmekontor

Det kan være forvirrende å vite hvordan man skal skrive kjørebok på riktig måte slik at kunden betaler der det er riktig. Klikk på bildet for å se videoen om hvordan du enkelt kan gjøre dette.

Kjørebok i Excel

Har du oversikt over hvor mye av pengene du har på konto som faktisk er dine, eller synes du det er forvirrende å vite hvordan du skal regne ut det? Klikk på bildet, så viser jeg deg hvordan.

Ledig cash-skjema

Ved å klikke på bildet vil du komme direkte til en video hvor jeg viser deg hvordan man bruker en lønnsomhetsanalyse. Last ned analysen ved å klikke på knappen under. 

Lønnsomhetsanalyse

Noen ganger kan det være deilig å få bekreftet at businessen vår utvikler seg i riktig retning. Klikk på bildet, og se videoen som viser deg hvordan du enkelt kan se dette.

Superenkel analyse

Det er fristende å handle på Finn.no til en lav pris, men når du gjør det så kjøper du av en privatperson. Klikk på bildet for å se hvordan dette skal føres i regnskapet.

Mal for kjøp av brukt utstyr

 

Andre filer:

Forholdsmessig fradrag
Dekningsgrad og kostnader