REGNSKAPSHJELPEN

Du kan føre regnskapet ditt selv, uten timevis med meningsløs Googling, unødvendig stress og frustrasjon - bare bli med i Regnskapshjelpen!

JEG ER KLAR!

Til deg som skal gå i gang med neste skattemelding for MVA

START HER 

«Hvilken konto skal denne inntekten føres på?»

«Hva med x-y-z som jeg kjøpte i starten av forrige måned da?»

«Hva var fristen for den skattemeldingen igjen?»

I en allerede stressende arbeidshverdag for deg som driver business selv, så er dette spørsmål du garantert har stilt deg.

Spørsmål du har måttet Google, ikke funnet et KLART svar på, og håpt på det beste når du har ført data i regnskapsprogrammet..

Kanskje det til og med har stoppet deg fra å komme skikkelig i gang med businessen din!

Skatteregler, tidsfrister, skjemaer, kontoer, dokumentasjon..

Dette er bare noen få ting av det du må forholde deg til når du fører regnskapet selv..

Og det er alltid noe nye å forholde seg til.. det er en jungel å prøve å navigere i når man gjør det selv, og ikke har gjort det før.

For La Oss Være Ærlige...

REGNSKAP KAN VIRKE FRYKTINNGYTENDE

For de aller fleste, enten det handler om Skattemeldingen for MVA hver andre måned, eller føring av inntekter/utgifter, fakturering eller hva det måtte være, er regnskap både stressende og frustrerende

Det er en emosjonell reise..

.... fullt kaos og stress når man plutselig kommer på en tidsfrist og må finne gamle kvitteringer eller må levere en eller annen oppgave

.... komplett utladning og lykkerus over å ha levert «noe»

 
 

Ooooooog repeat!

Det føles litt som gambling

Det er 50/50 om det blir riktig liksom

Men problemet er at det kan være dyrt å gjøre feil og det kan få store konsekvenser!

Og du som har drevet businessen stund, vet akkurat hvor vanskelig det kan være å få alt til å gå opp, for regnskap er bare en LITEN del av hverdagen
....og allikevel tar det opp SÅ. MYE. TID.

Men du trenger ikke ha det slik

LA MEG INTRODUSERE

REGNSKAPSHJELPEN

SPAR TID

Ikke kast bort tid på ting du kan få svar på umiddelbart. Ikke kast bort tid på meningsløs Googling som fortsatt lar deg sitte der som et spørsmålstegn, fordi det er en drøss av forskjellige, tunge og utydelige svar..

FÅ MINDRE STRESS

Tiden med ukjente frister, dårlig samvittighet og usikkerhet er over.
Jeg gir deg beskjed om alle fristene du må huske
Jeg loser deg igjennom alle de skumle innleveringene...

.. Jeg passer på deg!

TJEN MER PENGER

Jeg vet at det å bygge og holde vedlike en levedyktig bedrift krever mye arbeid. Vi må fokusere på inntektsbringende aktiviteter.
Å plages med regnskapet er det stikk motsatte, så se for deg at du nå har frigjort masse timer - fjernet negative tanker - og har et mega overskudd. Et overskudd du kan bruke til de viktige tingene i bedriften din..

Ikke bare får du masse verdifullt innhold, både i form av videoleksjoner, relevante dokumenter, kalkyler - men du får også et fellesskap. En eksklusiv medlemsgruppe hvor jeg hjelper DEG med ditt regnskap

JA, DETTE TRENGER JEG

Etter å ha sett, hjulpet og jobbet med utallige bedrifter, selvstendige næringsdrivende og gründere - har en ting blitt tydelig: de ønsker noe spesifikt som løser den daglige følelsen av “jeg aner ikke hvordan jeg skal komme meg igjennom regnskapet”. 

Å gjøre det selv er tidkrevende og å betale en regnskapsfører kan koste deg over 50 000,-...

Så vi begynte å jobbe.. trenger det å være SÅ dyrt og SÅ tidkrevende? Og det må det absolutt IKKE. Og vi skapte noe vi egentlig ikke har sett før på det norske markedet. Et felleskap, en "hub".. som ikke koster deg skjorta, og som samtidig gir deg det du trenger for å lykkes med å føre regnskap selv - på rekordtid!

Gjennom min og teamet sin utdanning og bakgrunn så har vi testet, forbedret, testet og forbedret igjen denne medlemsportalen som vi mener har evnen til å hjelpe ALLE til å lykkes med å føre regnskapet selv - men ikke bare lykkes. Du kommer til å MESTRE det, frigjøre tid som du kan bruke på det du aller helst vil bruke tiden på.

Det er slutt på skippertak, seine kvelder og netter, forbannelse og frustrasjon foran en bunke kvitteringer og skjermen...

Regnskapshjelpen hjelper deg i havn .. ALLTID!

Så om du ikke ønsker å bruke en overpriset regnskapsfører, og du ser etter en langsiktig løsning (les: tryggheten og kunnskapen til å føre regnskapet selv) som du kan referere tilbake til om igjen og om igjen når det er en frist, et skjema en postering som må gjøres - og at du aldri lenger trenger å føle deg usikker eller frustrert igjen?
JEG ER KLAR!

Regnskapshjelpen er perfekt for deg som fører regnskapet selv (eller vil føre selv), uavhengig om det er ENK eller AS. Dette er for de travle menneskene som ønsker å optimalisere sin hverdag og kvitte seg med stresset rundt “Hvordan gjør jeg dette?”

MED REGNSKAPSHJELPEN FÅR DU: 

01

Mindre stress - ingen glemte tidsfrister og datoer. Ingen overraskende innleveringer. Det ligger timevis med digitale ressurser klare for deg

02

Mer tid til "alt annet" - Hva du vil bruke tiden din på er helt opp til deg, men jeg er 100% sikker på at det ikke er på regnskap..

03

Veiledning og en hjelpende hånd. Du vet alle de skumle innleveringene? Jeg dukker opp på video, klar til å lose deg igjennom!

04

Fellesskap i en eksklusiv medlemsgruppe, hvor jeg og teamet dukker opp daglig for å hjelpe deg

REGNSKAPSHJELPEN

SI FARVEL TIL USIKKERHETEN MED Å FØRE REGNSKAP SELV

BONUSKURS
WORKSHOPS
LIVESENDINGER

DETTE ER INKLUDERT...

WORKSHOPS

I medlemsportalen får du umiddelbar tilgang til 10+ workshop´er som tar deg igjennom alt i fra lønnsomhet for bedriften din til gjennomganger av Altinn. I tillegg ligger det bonusverktøy knyttet til enkelte workshoper, blant annet analyseverktøy, kalkyler og annet snacks

BONUSKURS

I tillegg til det månedlige temaet får du jevnlig bonuskurs i fra meg. Det som allerede ligger klart for deg nå er flere kurs som gir deg inngående kunnskap om merverdiavgift, bokføring og pengehåndtering. Og jeg putter selvfølgelig ut nytt innhold jevnlig

LIVESENDINGER

Ukentlige livesendinger og mulighet for å stille de spørsmålene du måtte ha. Dukk opp og få DIREKTE hjelp - ikke noe å lure på!

Sjekk ut bonuskursene!

Hvert kurs er skreddersydd for å gjøre det enklere for deg å drive din business, gjøre regnskapet ditt selv uten stress, og spare penger på skatt.

 

OG MER

BONUS - KUN FOR DEG SOM BLIR MED I REGNSKAPSHJELPEN!

Regnskap Uten Stress

Vårt flaggskipskurs som lærer deg regnskap i Fiken fra A-Å på én dag!

Verdi 5990,-

For deg i dag - 0,-

JEG ER KLAR!

REGNSKAPSHJELPEN

BLI MED NÅ OG FÅ UMIDDELBAR TILGANG!

Eksklusiv Oppfølgingsgruppe
 
(Verdi 1490,-/mnd)
Spesialtilpasset innhold hver måned
 
(Verdi 1490,-/mnd)
Økonomifredag
 
(Verdi 2980,-/mnd)
TOTALT 68 120,- I ÅRET
Bonus Regnskap Uten Stress
 
(Verdi kr 5990,-)
Bonus Workshop: Betal Mindre Skatt
 
(Verdi kr 2990,-)

TOTAL VERDI PÅ DAGENS INNHOLD = 77 100,-

 

PRIS I DAG = KR 990,- PR MND ink mva

JA! JEG ER KLAR FOR Å KOMME I GANG NÅ

SÅ HVORFOR SKAL DU STOLE PÅ MEG?

Året var 2009.

Etter å ha tapt 80% av mine hardt oppsparte midler i finanskrisen i 2008 fant jeg et amerikansk produkt som jeg hadde stor tro på, og som ingen solgte i Norge.

Jeg kontaktet leverandøren og sikret meg agenturet etter litt forhandling frem og tilbake. Dette ble starten på mitt første selskap, og en intensiv læreperiode i hvordan man driver nettbutikk.

Jeg bestilte det første varepartiet med min siste rest av sparepenger, og tenkte at det fikk bære eller briste. Heldigvis for meg gikk det over all forventing, og plutselig hadde jeg en nettbutikk som genererte en pen inntekt.

Eneste problemet var at jeg ikke ante hva jeg holdt på med, økonomisk sett. Kalkylene var med dagens perspektiv helt idiotiske, og jeg gjorde alle tabber en gründer kan gjøre.

Jeg kommer aldri til å glemme brevet fra Skatteetaten om at selskapet mitt sto i fare for å bli tvangsoppløst på grunn av manglende levert årsregnskap.
Årsregnskap? Må jeg levere årsregnskap? Hvor?

Som sagt, jeg har gjort alle feilene en gründer kan gjøre.

Økonomi og regnskap måtte jeg bare lære meg, og hvor kan man lære det bedre enn på revisjonsstudiet?

Under revisjonsstudiet forelsket jeg meg i koblingen mellom regnskap, bedriftsøkonomi og entrepenørskap.

Jeg ble fascinert av hvilken kritisk suksessfaktor det er for små bedrifter å ha god nok økonomisk kompetanse.

Etter studiet valgte jeg å nedskalere nettbutikkdriften til et nivå jeg kunne opprettholde mens jeg gjorde karriere innenfor fagfeltet mitt de siste 8 årene.

Idag bruker jeg min kompetanse til å hjelpe gründere og eiere av små businesser ved å gjøre regnskap enkelt og forståelig for alle.

Så.. er du nå klar for å kvitte deg med problemene dine?

SI FARVEL TIL...

STRESS OG USIKKERHET

IKKE ANE HVOR DU SKAL STARTE

SKIPPERTAK OG FRUSTRASJON

TESTIMONIALS

hva kundene sier

Hvordan Regnskapshjelpen har endret hverdagen til medlemmene

REGNSKAPSHJELPEN

BLI MED NÅ OG FÅ UMIDDELBAR TILGANG!

Eksklusiv Oppfølgingsgruppe
 
(Verdi 1490,-/mnd)
Spesialtilpasset innhold hver måned
 
(Verdi 1490,-/mnd)
Økonomifredag
 
(Verdi 2980,-/mnd)
TOTALT 68 120,- I ÅRET
Bonus Regnskap Uten Stress
 
(Verdi kr 5990,-)
Bonus Workshop: Betal Mindre Skatt
 
(Verdi kr 2990,-)

TOTAL VERDI PÅ DAGENS INNHOLD = 77 100,-

 

PRIS I DAG = KR 990,- PR MND ink mva

JA! JEG ER KLAR FOR Å KOMME I GANG NÅ

Vi har deg dekket

Se svarene  under og bli med i dag