Interessert i å samarbeide tett 1:1 med meg?

Da er løsningen 1:1 businesscoaching. Jeg samarbeider personlig med deg 1:1 for å gjøre regnskap enkelt, skape økonomisk forutsigbarhet og øke lønnsomheten i din business.

 

 Kristin kan fortelle deg om hvordan det er:

 

Det kan også Hanna og Lillian:

Hanna Arsic, daglig leder i Boligen Vår AS sier:

Vetle! Hvor skal man starte? Han er den morsomste regnskapsføreren jeg har møtt noen gang. Nå har jeg hatt muligheten til å jobbe med Vetle en stund 1:1, og det er par ting ved han som er ganske så unikt. For det første er han genuint interessert i å hjelpe deg, enten det er snakk om regnskap eller business development - og han kommer med gode innspill. For det andre snakker han om regnskap på samme måte som jeg snakker om noe som faktisk er gøy!

Han elsker regnskap - og har en utrolig evne til å formidle dette på en enkel måte som gjør at folk som meg kan få det til. (Jeg hadde ikke gjort bankavstemning på over et halvt år, og etter en prat med Vetle klarte jeg å gjøre alt på en dag!)

Sist men ikke minst, Vetle er en skikkelig god kar! Jeg har sett frem til hvert møte med han fordi jeg blir inspirert, utfordret og jeg lærer masse. Kan virkelig anbefale alle med hånden på hjerte å jobbe med Vetle! Er du redd for regnskap slik jeg var, kan Vetle hjelpe deg.

Lillian Nygård, daglig leder i Lillifix AS sier:

Jeg har både tatt kursene til Vetle og jobbet med han 1 til 1 og det har gjort store forskjeller i businessen. Han har alltid gode perspektiver og gode råd å komme med som er spot on det jeg har trengt for å utvikle bedriften videre. Med Vetle får man en unik kombinasjon av bedriftsutvikling og det økonomiske aspektet.

Han ser hele bildet. Ikke minst valgte jeg å jobbe med Vetle fordi han har oppnådd mye av det jeg selv har som mål med min egen bedrift, og han deler raust av sine erfaringer.

Det jeg satte aller mest pris på med å jobbe 1 til 1 med Vetle var at han forteller deg ikke bare hva du skal gjøre, men han hjelper deg også faktisk med å få gjennomført det. Du får ikke bare «hva» men også «hvordan» og det gjør hele forskjellen.

Hvis du ønsker å få faktiske resultater og faktisk få gjort alt det du har utsatt eller få hjelp til å vite hvilken retning du skal ta i bedriften så anbefaler jeg på det varmeste å jobbe med Vetle!

Er dette for deg?


Denne tjenesten er for deg som ønsker et tett samarbeid hvor vi sammen løser utfordringene i din bedrift.
Du velger selv hva du ønsker at vi samarbeider om, og her er noen eksempler fra tidligere klienter:

  • Praktisk regnskapsopplæring fra A-Å med null forkunnskap 
  • Oppsett, implementering og opplæring i aktiv økonomistyring 
  • Total gjennomgang og omstrukturering av lønnsomhet, kalkyler og prising
  • Langsiktig skatteplanlegging av fradrag, lønn og skatt
  • Implementering av Profit First systemet
  • Gjennomgang og forbedring av markedsføring i et økonomisk perspektiv
  • Langsiktig planlegging av varelager, produkter og tjenester ut fra et økonomisk perspektiv
  • Veiledning ved etablering av ny business. Valg av selskapsform, finansiering, tilskudd, økonomisk styring.

Samarbeidet går over 2 måneder og er en god investering for deg som enten vil løfte din eksisterende business, eller vil få en best mulig start på din nye business.

Klikk her for å sette opp et avklaringsmøte

Men fungerer dette for deg og din bransje..?Det avdekker vi sammen i avklaringsmøtet som du kan booke på denne siden.

Tidligere klienter er alt fra fotografer, nettbutikkeiere, medlemsportaldrivere og takstmenn til helt ferske gründere:
 
 

Din rådgiver: Vetle Valsgård

Vetle er utdannet revisor, autorisert regnskapsfører fra Finanstilsynet og sertifisert bedriftsrådgiver fra Regnskap Norge. Han er også sertifisert lønnsomhetsrådgiver.

Vetle stiftet sitt første selskap i 2009 og har siden den gang drevet business innen nettbutikk, import/eksport, regnskap, markedsføring og rådgivning. 

Han brenner for å hjelpe gründere med å bygge trygge og lønnsomme bedrifter som betaler for et godt liv samtidig som de har en god arbeidshverdag.

Klikk her for å sette opp et avklaringsmøte