Mitt bibliotek Blog Teamet vårt Få hjelp av oss Anbefalte verktøy Login

Tre enkle steg til regnskap i Fiken

business fiken regnskap Oct 17, 2022

Synes du regnskap kan virke som en stor og vrien oppgave, som er vanskelig å gjøre? Og derfor utsetter du å gjøre det til det uendelige.. eventuelt betaler en regnskapsfører i dyre dommer for at du skal slippe å gjøre det selv? 

Da kan jeg bare starte med å si at slik er det faktisk ikke, du bare har ikke hatt den riktige læreren enda.

Regnskap kan nemlig gjøres i tre enkle steg, uten store problemer. Og når du da lærer deg å føre regnskapet for én måned, klarer du også å føre regnskapet for et helt år. Derfor bryter jeg regnskapet ned i tre enkle steg i videoen over. Den viser deg i tillegg til tre enkle steg, også en tabbe du må unngå (som er vanlig å gjøre), samt en ting du IKKE har tenkt på.

Du vil etter å ha sett denne videoen forstå at du har bekymret deg for feil ting når det kommer til regnskap, og du vil se hva du faktisk må være bevisst på. 

Etter å ha sett denne videoen vil du mestre å føre regnskapet ditt selv, og det kan jeg bare fortelle deg her og nå - at er en helt vidunderlig følelse!

Lykke til, 

Vetle

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.