Mitt bibliotek Blog Teamet vårt Få hjelp av oss Anbefalte verktøy Login

Reduser skatten med 3 grep

business regnskap skatt Nov 28, 2022

I år er det mye som har skjedd, og vi har gått inn i det politikerne kaller "dyrtid". Det virker som om alt er blitt dyrt, over natta. Og det er ikke mulig å gjøre noe med. Og når ting er dyrt, da får man dårligere råd. Man får mindre penger i egen lommebok, og det blir mindre penger i selskapets bankkonto etter som kostnadene øker. Dårlige deals over hele fjøla, med andre ord.

 

Vet du hva som passer ekstra dårlig da? Virkelig ekstra dårlig? En regning fra skatteetaten på skatt som tapper bankkontoen din. For den regningen kommer sommeren/tidlig høst 2023, etter at vi har sendt skattemelding for 2022 innen 31 mai i 2023.

For innen 31 mai 2023 må vi ha sendt en skattemelding som sier hvor mye vi skal betale i skatt for inntektsåret 2022.

Men her er greia: Mens vi fremdeles er i 2022 kan vi gjøre noen smarte grep for å redusere skatteregningen som kommer i 2023, og i denne videoen viser jeg deg 3 metoder for å redusere skatten for selskapet, samtidig som du får skattefrie penger i egen lomme.

Deilig, ikke sant?

Vetle

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.