Mitt bibliotek Blog Teamet vårt Få hjelp av oss Anbefalte verktøy Login

Fiken + Stripe - fiks det enkelt selv

fiken regnskap stripe Oct 04, 2022

Om du driver en online business så tar du antagelig betalt med enten Stripe eller Paypal. Det betyr også at du mest sannsynlig kjenner til utfordringene med å få disse inntektene inn i selve regnskapet. Man kan jo faktisk bli gal av mindre..

For det å ta imot betalingen er jo enkel nok, det tror jeg vi kan være enige om? Problemet oppstår i regnskapet, fordi om du selger for 100 000 kroner, så FÅR du ikke 100 000 kroner. Hvorfor? Jo, fordi både Stripe og Paypal trekker gebyrer. Disse gebyrene MÅ inn i regnskapet. 

I tillegg så får du ikke alle pengene på en gang, og kanskje ikke en gang i samme måned.. Pengene kommer nemlig dryppende inn over en lengre periode, noe som gjør alt enda mer vanskelig. For å si det enkelt så er dette rett og slett den perfekte oppskriften på stress!!

Heldigvis så har jeg laget en kort og enkel video som viser deg et superenkelt system for å få alt dette i orden, og korrekt inn i regnskapet på kort tid!

Trykk på videoen over for å spare deg selv for en enorm mengde stress!

Bare hyggelig!

Vetle

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.