Mitt bibliotek Blog Teamet vårt Ta en prat Anbefalte verktøy Login

Økonomistyring for små bedrifter

regnskap økonomistyring Nov 01, 2022

Det er økende grad av konkurser for tiden, og Skatteetaten viser ingen nåde. 

Om du ikke betaler merverdiavgift, arbeidsgiveravgift eller skatt i tide, er det med andre ord ingen kjære mor. Men hvordan havner man der, at man ikke har penger til å betale disse tingene man VET kommer? Jo, det er ganske enkelt skal jeg fortelle deg.. 

Årsaken er at man ikke har god nok økonomisk kontroll, og dette kan det være flere grunner til. Kanskje det virker uoppnåelig å faktisk ha full kontroll i bedriften sin? Det virker jo tross alt så komplisert og tidkrevende, men så er det egentlig det stikk motsatte. 

For å være helt ærlig med deg så krever det faktisk KUN 15 minutter av din tid hver 14. dag, etter at du har brukt 30 minutter på å sette opp systemet som skal jobbe for deg. Det høres jo ikke så galt ut, eller? 

Jeg forklarer alt du trenger å vite i videoen over, det er bare å se den - og vipps så vet du nøyaktig hva du skal gjøre for å få full økonomisk kontroll i bedriften din. 

Værsågod!

Vetle

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.